Palvelumme

Myynti
Kun olet myymässä asuntoasi tai kiinteistöäsi, autamme mielellämme. Pitkä kokemus alalta (18 vuotta) takaa Sinulle turvallisen asuntokaupan. Teemme oikean arvion kodistasi, otamme hyvälaatuiset kuvat ja markkinoimme kotiasi muun muassa Etuovi.comissa ja Facebookissa. Varaa aika ilmaiselle arviokäynnille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen merja.kallio@asuntobongari.fi tai puhelimitse numerosta 041-544 3833.

Ostaminen
Kerro meille toiveesi uudesta kodista. Ilmoitamme Sinulle välittömästi kun vastaavanlainen koti on tullut meille myyntiin. Liity Asuntobongareiden joukkoon! Tiesithän, että voit tehdä kanssamme myös ostotoimeksiannon, jolloin ryhdymme hankkimaan sinulle kotia haluamaltasi alueelta.

Muut palvelut
Teemme arviokirjoja mm. perunkirjoitusta tai pankkitakausta varten sekä myöskin kuluttajain väliset kauppakirjat nopeasti (jopa samalle päivälle) ja edulliseen hintaan alk. 200,- Konsultointi- ja neuvontapalvelut osake-ja kiinteistökaupoissa 100,-/tunti Koska Oulu on kansainvälinen kaupunki ja asiakkaita monenmaalaisia, kaupankäynti voidaan tehdä myös englanniksi.

Välityspalkkiot
Välityspalkkio normaalisti 2,9% velattomasta kauppahinnasta (sis. alv.) tai sopimuksen mukaan min. 2250,-. Katso myös kuukausittain vaihtuvat tarjouksemme Ajankohtaista-osiosta! Asiakirjakulut 210,- (sis. alv.)

Yhteyslomake


(c)2018, All Rights Reserved